За нас

ФИРМА БЪЛГАРСКИ АВТОСТЪКЛА ООД е динамично развиваща се фирма, стремяща се към ежедневно усъвършенстване на продуктите и разнообразяване на производствената номенклатурата. Стъпка по стъпка ние създадохме една номенклатура покриваща изцяло нуждите на вътрешния пазар от челни автобусни стъкла и челни стъкла за камиони. През годините изградихме доверие у нашите клиенти и можем да твърдим че е високо нивото на тяхната удовлетвореност. Създадохме продукти отговарящи на всички критерии за качество. Внедрената от дълги години система за управление на качеството ISO 9001:2015 следи продуктите да отговарят на стандарта.

Технологичният процес за производството на автомобилни стъкла изисква наличието на висококачествени машини и оборудване, част от които са компютъризирани. Една част от машините с които е оборудвана фабриката са от известни европейски фирми специализирани в производството на машини за стъкларската промишленост, останалата е на български производители. Техниката е много надеждна и гарантира търсеното качество. Продукцията произвеждана във фабриката ни е конкурентна и дори превъзхожда по качество автомобилните стъкла произвеждани в съседни страни. Гаранциятата за качество на продукцията ни идва и от материалите и суровините с които работим. За да поддържа постоянно високото качество на своите продукти, фирма „БЪЛГАРСКИ АВТОСТЪКЛА” ООД работи с висококачествени суровини от утвърдени и доказали се на пазара доставчици, като една част от тези суровини са внос от Западна Европа. Доказателство за това е, че за кратък период клиенти на фабриката станаха професионални сервизи занимаващи се години наред с монтажи на стъкла за автобуси и камиони, те са и наши представители в страната, работим и с много Застрахователни компани.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Наша основна цел е продукцията ни да се утвърди и да стъпи и на пазари от Европейския съюз и пазари от югоизточна Европа. Наши клиенти са фирми от Гърция, Македония, Румъния, Полша, Швейцария, Словакия. Стремежът на фирмата е да въвежда иновационни технологии на производство, да създава нови и разнообразни продукти на достъпни цени, с които да поддържа постоянен интерес у потребителя.